Otvorena opšta bolnica Euromedik

Bez autora
Mar 15 2012

Beograd je dobio jednu od najsavremenijih klinika za dijagnostiku. Opšta bolnica "Euromedik" u Višegradskoj ulici, koja će zvanično vrata otvoriti 21. marta, već je primila prve pacijente. Na 2.400 kvadratnih metara, u prijatnoj atmosferi, smešteno je 40 ordinacija i pet kabineta sa savremenom opremom. Tu su najnoviji ultrazvučni aparati, skener, magnetna rezonanca (1,5 tesla), rendgen i mamograf. U zdravlje treba investirati. Savremeni život zahteva da se izborimo sa svakodnevicom, a da pri tom ostanemo zdravi. Ova bolnica je osnovana sa ciljem da zadovolji sve potrebe klijenata uz vrhunske stručnjake i najsavremeniju tehnologiju. Jedna od usluga koju pruža ova bolnica jeste i sistematski pregled za zaposlene građane. Postoje paketi pregleda za žene i muškarce i oni su izuzetno popularni među firmama, koje vode računa o zdravlju svojih zaposlenih.

Otvorena opšta bolnica EuromedikBeograd je dobio jednu od najsavremenijih klinika za dijagnostiku. Opšta bolnica "Euromedik" u Višegradskoj ulici, koja će zvanično vrata otvoriti 21. marta, već je primila prve pacijente.

Na 2.400 kvadratnih metara, u prijatnoj atmosferi, smešteno je 40 ordinacija i pet kabineta sa savremenom opremom. Tu su najnoviji ultrazvučni aparati, skener, magnetna rezonanca (1,5 tesla), rendgen i mamograf.

- U zdravlje treba investirati - kaže dr Nataša Zlatarić, neurolog i vlasnik bolnice "Euromedik".

- Savremeni život zahteva da se izborimo sa svakodnevicom, a da pri tom ostanemo zdravi. Naša bolnica je osnovana sa ciljem da zadovolji sve potrebe klijenata uz vrhunske stručnjake i najsavremeniju tehnologiju.

Jedna od usluga koju pruža ova bolnica jeste i sistematski pregled za zaposlene građane. Postoje paketi pregleda za žene i muškarce i oni su izuzetno popularni među firmama, koje vode računa o zdravlju svojih zaposlenih.

- U "Euromediku" o zdravlju građana vode računa lekari, profesori na Univerzitetu i stručnjaci iz svih oblasti medicine - objašnjava dr Zlatarić.

- Među njima su ortopedi, kardiolozi, radiolozi, neurohirurzi, neurolozi, ginekolozi... Sve dijagnostičke usluge su bez čekanja, a naša klinika je poznata po promotivnim i pristupačnim cenama. U okviru bolnice, postoji i stacionar, koji je predviđen za ležanje pacijenata.

Inače, ovo je četvrta zgrada klinike "Euromedik". Uz bolnicu, već godinama uspešno rade dve poliklinike i dom zdravlja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik